Ipari befektetések

Ipari befektetések.

Gyöngyösi Mezőgép és Járműtechnika Kft.

A cég hagyományosan, haszongépjárművek javításával, felújításával, valamint gépalkatrészgyártásával foglalkozik. Profiljába tartozik buszok, villamosok és egyéb tömegközlekedési járművek korszerűsítése, átalakítása. A járműtechnológia fejlődése a dízel javítási piac szűkülését eredményezte, így előtérbe került a cég ingatlan vagyonának bérbeadása. Az e-mobilitás térnyerése kitörési lehetőséget jelent a cég számára

Ide kattintva tekinthető meg a Gyöngyösi Mezőgép és Járműtechnika Kft. honlapja.

 

Zultzer Pumpen Kft.

A Multinacionális Sultzer AG hátterével a magyarországi szennyvíztisztítási piac fontos szereplője. A Sultzer csoporttól való kivásárlást követően a szennyvízipari megoldásokkal kapcsolatos mérnökszolgáltatások és szerviz tevékenység került előtérbe.

Ide kattintva tekinthető meg a Zultzer Pumpen Kft. honlapja.

 

Pécsi Sörfőzde Zrt.

A 2017 évi tulajdonrész szerzést követően mélyreható restrukturálási intézkedések történtek, aminek eredményeképpen a cég nyereségesen működik. A termék portfolió megújult, piacra kerültek glutén mentes és bio termékek. A nemzetközi tanúsítások birtokában a craft italgyártás területén a hagyományos, német tisztasági törvénynek (Reinheitsgebot) megfelelően kívánja a hazai és export piacait fejleszteni.

Ide kattintva tekinthető meg a Pécsi Sörfőzde Zrt. honlapja.